Brum Brum säger bilen

Jag tror att jag borde veta lite mer om bilar. Borde och borde, jag vill. Det är ju faktiskt nödvändigt och säkert intressant.. Kom och tänka på det när Madelenes bil helt plötsligt la av. Alla lampor blinkar. Jaha, va ska man göra? Ställa sig och titta i motorhuven som lika gärna kan va en matte E bok för jag fattar lika mycket. Nu va det ju så att de vi ringde inte heller hade någon aning om va det va för fel. Men Madelene verka veta vad hon prata om iaf, vad som inte va felet och så. Men jag vet verkligen ingenting. Jag ska flytta ut till Helena och Magnus i hyttan, där finns inget annat val än o va intresserad av bilar, för det finns inget annat att göra.
Men det kanske är lika intressant och nödvändigt att lära sig mer om , ja vad vet jag, städredskap, politik, kunga familjen. 

                              image134 RingRing.
-A det är Emilie
-Ja har nackspääär.
-Va? Hahaha, va har du gjort?
-Jag sträckte på mig lite.
Hahaha. Hannas morgonpling.                                                     

Det som göms i en påse, kommer fram när man öppnarn.

image133Vet man vad! Imorse när jag städade tog jag upp påsen som legat på golvet i gareroben i en tid, och där i hittade jag en påse med naturgodis! Hur har jag kunnat glömma bort att jag köpt det?! Jag har trott det va förpackningen till mina hörlurar som legat där i. Godis, hur har jag kunnat glömma godis!

Jaja, snart ska jag gå och hämta min lilla Fanny! Sen blir det pannkakor va? Yeeii.
Oh! Hoppas mitt örhänge är limmat och klart!


Efterlysning.

image129Min svarta mössa, mitt bruna läderarmband och 
mitt lyckopenghalsband är spårlöst borta.
Har inte setts sen evigheter.   
Har jag glömt någon av dom grejerna hos just dej?
Hör av dig. 


 Ibland är det skönt att ta det lungt. :) speciellt när en som inte är
"ledig" cyklar förbi under jobbtid ;)

image130image131

Här va det lysigt!

image128
SOLEN SKINER. SNART ÄR DET SOMMAR!
(bilden är dock från december, den fjärde för att va exakt,
och vi va glada för solen sken.)

I Sonstorp kan man få chansen att se en groda, och har man tur så får man se en lada.



Hemma hos Madelene, och Pontus, och Enzo. : )

Ta en så får du två.

image125Fyra st ägg, ur ett sexpack, har haft dubbla gulor! Kläckte ägg hos mamma och pappa, och visst fan så är det dubbla gulor i dom äggen oxå! Vad är det med hönera? Det kan bli så ibland säger mammor. 
Man skulle kunna tro  att jag och Cissi är trött på pannkakor. Men då tror man fel. Det är så jävulskt gott!  För att pannkaka av äggen, det blev det.

Turn of the light.

image122"Vi har ju hela livet på oss" .  Livet och döden.  Bajs. 
Döden snurrar onödigt mycket i mitt huvud.

Och nu om något helt annat. SNART FLYTTAR HANNA
OCH JOHNNY TILL NORRKÖPING!
DÅ KAN VI TRÄFFAS VARJE DAG OM VI SÅ VILL!


Munter, glad och lycklig. Fnissfniss. Jag känner mig som en liten kanin i en disneyfilm. Men som ibland stampar med foten och säger jävlar.

Insane in the membrain

image124Igår skulle jag spraya håret med min kamera. I morse skulle jag ta ett kliv upp på trottoarkanten som va ca 2 meter bort. Och så tänkte jag pinka i garderoben.
En mycket läskig telefonförsäljare har ringt två gånger idag. Hon pratar på så jävla dant så jag blir rädd. Jag la luren på byrån och hon babblade på i en minut skulle jag tippa på, utan att jag sa ett skit.

Nu ska jag fan sova. :O

det är madelene och martina på bilden. dom hade glömt att ta på sig ansiktet.


Stor Bengort & Mellan Bengort

jag saknar mina systrar !


Jamåholeva. En liten eftersläntare.

image109

Magknip!



hahahahahahahaha
synd bara att det är en poor stackars unge. eller nått.

Man ska inte va sur om mjölken är kvar i paketet

:) Jag känner för att leeeee.


jag gör det sen

image106Jag tror att gamla slacker-Emilie börjar komma tillbaka, som min syster skulle sagt. Hon som inte hade ett golv att gå på i sitt rum för där låg allt som ska va på sin plats som är någon annan plats, och en soffa som funka som en garderob samt tvättkorg, och sängen va så bra och stor så man behövde ju inte städa bort grejerna när man skulle sova, man fick ju plats ändå. Mögliga dricksglas och halvupptorkad-intorkadölfläck. Det va en bra tid, när man helt enkelt inte brydde sig. Sen flytta man hemifrån och Sophie började smitta av sig, sakta men säkert, med hennes läskiga städsmitta. Som jag måste säga är riktigt bra faktiskt! Men nu känner jag att den börjar försvinna lite.. Den kanske bara har tagit sig en liten semester.    

Oooa Ooaa

Sitter hos Cissi och tittar på Grynet. Men just nu pillar hon med fötterna i saffransdegen så det är äckligt. Fötter är äckliga. Strumpor är äckliga, sånadär vita sportsockar som ligger på golvet och är skitiga.
Harry ligger på kudden och är äntligen STILLA. Cissi är hundvakt.
Hemma från snön igen. Bra dagar! Hemma i finspång. I lööv u Finspång. Möts av ett pissväder och en ännu pissigare liten kommun. Jag vill inte bo i Finspång längre.
Jag ville inte att gårdagen skulle ta slut. Ville inte sova. Dagen kändes så.. bra och enkel. Glad och bra. Men jag fick med mig den kännslan idag med.

Prutt

Lysigt

Sol. Fan vad härligt underbart det är när solen skiner. Cissi, jag, Sanna och hennes lillasyster har setat på deras altan och stekt i solen. Med våffla och bär. Skönt att va ledig, om man inte tänker på alla pengar man inte får.
Får se om det blir att åka skidor i helgen. :) Skulle va grymt roligt. Men det kostar ju en del.
Nu ska jag gå till bussen i solen :) Oyes, det är sol ute. Och jag är GLAD.


RSS 2.0